• Vaša bezbednost je naš posao

  • Vaša bezbednost je naš posao

  • Vaša bezbednost je naš posao

Naši klijenti


O nama

Usled  povećanog obima poslovanja, preduzeće Eson Group d.o.o. je razdvojilo Službu obezbeđenja i Službu čišćenja. Tako  su registrovane dve firme Eson Security d.o.o. registrovana za vršenje poslova fizičko-tehničkog obezbeđenja, šifra delatnosti 8020 i  Eson Professional Cleaning d.o.o. registrovana za poslove čišćenja, šifra delatnosti 8121.

Eson Security d.o.o.  sa sedištem u Novom Beogradu, svojim klijentima vec duže vreme pruža usluge fizičko-tehničkog obezbeđenja na teritoriji Srbije. Firma je nastala kao odgovor grupe iskusnih operativaca MUP-a i Vojske Srbije na jasnu potrebu tržišta za pouzdanim i profesionalnim obezbeđenjem koje funkcioniše po najvišim svetskim standardima.
Eson Security d.o.o. zapošljava  preko 120 radnika obezbeđenja u stalnom radnom odnosu, osposobljenih i profesionalno obučenih za pružanje usluga fizičko-tehničkog obezbeđenja, protivpožarne zaštite i zaštite lica i imovine. Pored stalno zaposlenih, imamo i zavidan broj spoljnih saradnika – konsultanata, čime je pokriven skoro ceo dijapazon usluga obezbeđenja, uzimajući u obzir moguće zahteve klijenata za usko specijalizovanim kadrom, odnosno uslugama.

Menadžment naše firme je sastavljen od strukovnih profesionalaca, sa iskustvom ostvarenim u raznim granama organizacije i operativnog izvršavanja poslova bezbednosti, u zemlji i inostranstvu. Takođe, naša firma je, ne samo deklarativno, usresređeno na kontinuirano poboljšanje organizacije funkcionisanja firme, kao i kvaliteta proizvoda, u ovom slučaju kontinuiranog poboljšanja nivoa naših usluga, kroz uvođenje sistema kontrole kvaliteta SRPS ISO 9001:2008, 14001:2005 i SRPS OHSAS 18001:2008.

Politika kvaliteta naše firme, na prvo mesto stavlja našeg klijenta i definiše ga kao partnera u biznisu. Otuda i naša težnja ka partnerskom i uzajamno unapređujućem odnosu na obostranu korist. Na drugo mesto po važnosti, menadžment Eson Security-a stavlja zaposlene, kao najvažniji resurs neophodan za ostvarenje ciljeva firme, a to je pozicioniranje i povećanje prisutnosti na tržištu, koje se odnosi na poslove fizičko-tehničkog obezbeđenja lica i imovine.

Naša preokupacija je da stvorimo motivisan i visoko obučeni tim profesionalaca , pa smo se stoga i odlučili da kvalitet stavimo ispred kvantiteta.
Referntni klijenti poput PC Airport City Belgrade, MSK - Metanolsko-sirćetni kompleks Kikinda, Titan Cementara - Kosjerić, Direct Capital S - Beograd, CSC -  Computer Sciences Corporacion d.o.o, Elsys Eastern Europe i dr. su sa zadovoljstvom prihvatili naš partnerski odnos, fleksibilnost i čestu prisutnost našeg menadžmenta na njihovim objektima. Čestim obilascima, sastancima i razgovorima sa našim radnicima FTO  ostvarujemo permanentnu komunikaciju, a  vezano za potrebe, ili eventualno otklanjanje primedbi klijenata.
Kvalitet i efikasnost naše firme potvrđuje sve veći broj ugovora koje dobijamo, gotovo isključivo na osnovu preporuka sadašnjiih klijenata.

Usredsređenost menadžmenta Eson Security-a, je:©ESON Security 2023. Sva prava zadržana.